SKRIAUDŽIUOSE SKAMBĖJO DAINOS GIMTINEI

Kovo 17 dieną Skriaudžių pagrindinėje mokykloje vyko rajoninis 5–10 klasių mokinių patriotinės dainos festivalis „Dainuoju gimtinei“. Festivalyje dalyvavo Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos vokalinis ansamblis (vad. Marina Charitonova), Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos solistas Joris Tarulis (vad. Ramunė Liutvynskienė), Veiverių T. Žilinsko gimnazijos vokalinis studija „Intermezzo“ (vad. Gintarija Kereišienė), Skriaudžių pagrindinės mokyklos ansamblis „Mes vaikai“ (vad. Karolina Gustaitytė) bei solistė Samanta Pučkaitė ir dešimtos klasės mokinių ansamblis (vad. Vilma Pučkienė).

Festivalyje skambėjo partizaninės ir karinės istorinės dainos bei autorinės dainos apie Lietuvą, gimtinę ir laisvę. Džiugu, kad jaunimas taip nuoširdžiai dainuoja patriotines dainas, moka džiaugtis vieni kitais. Sulaukę nors ir nedidelio dalyvių skaičiaus džiaugiamės, kad festivalio koncertas buvo šiltas ir pilnas gerų emocijų.

Dėkojame mūsų partneriams Veiverių KLC už renginio įgarsinimą, visiems dalyviams ir jų mokytojams už skambias dainas. Ir kaip sakė dalyviai išvykdami į namus „iki susitikimo kitais metais“.

Vilma Pučkienė
Muzikos mokytoja metodininkė

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų