Mokytojų diena Skriaudžių pagrindinėje mokykloje

Mokytojų diena ypatinga šventė mokytojams, todėl Skriaudžių mokykloje pamokas pradinukams vedė 10 klasės mokiniai, o 5 – 10 klasėse mokiniai patys pasiskirstė, kas kokį dalyką dėstys.

Kol mokykloje dirbo „pavaduojantys mokytojai“, visas mokytojų kolektyvas susėdę mokytojų kambaryje vaišinosi tortais, šakočiais ir skania rytine kava.

10 valandą 10 klasės mokiniai pravedė mokytojams pamoką. Jos metu mokytojai domėjosi Suvalkijos krašto dvarais  iš įvairių medžiagų dirbdami komandose statė savo dvarus, ir netikėtai pateko į pabėgimo kambarį.  Įveikę užduotis, rado raktą ir keliavo į ŠLAGERIŲ KONCERĄ.

Koncerte pasirodė daug įžymių atlikėjų. Renginį vedė muzikos mokytoja, Mokinių tarybos vadovė Karolina Gustaitytė. Mokinių tarybos atstovai padovanojo mokytojam po rožės žiedą. Laikinai einanti direktorės pareigas A. Jurešienė paskelbė Metų mokytoją ir Mylimiausią mokytoją. Mokyklos mylimiausiais Metų mokytojais tapo (jau penktus metus iš eilės) anglų kalbos mokytojas Ramūnas Makaveckas ir pradinių klasių mokytoja Rima Šiškauskienė. Metų mokytoja išrinkta geografijos ir biologijos mokytoja Kristina Senavaitytė‼️

Buvo smagu matyti šypsenas mokytojų ir vaikų veiduose. Sveikiname, džiaugiamės, didžiuojamės, jog mūsų mokykloje dirba tokie nuostabūs mokytojai. Visus mokytojus sveikiname su prabėgusia Mokytojų diena.

Daugiau renginio nuotraukų

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų