II PRIENŲ RAJONO MOKINIŲ PATRIOTINĖS DAINOS FESTIVALIS „DAINUOJU GIMTINEI“

Šiais metais Prienų rajono mokinių patriotinės dainos festivalis „Dainuoju gimtinei“ sulaukė gausaus dalyvių būrio. Džiaugiamės festivalyje sulaukę dainininkų iš Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos (mokytoja Marina Charitoniva), Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos (mokytoja Ramunė Liutvynskienė), Prienų „Žiburio“ gimnazijos (mokytoja Roma Ruočkienė), Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijos (mokytoja Gintarija Kereišienė), Stakliškių gimnazijos (mokytoja Onutė Kamblevičienė), Išlaužo pagrindinės mokyklos (mokytoja Aldona Armonienė), Pakuonio pagrindinės mokyklos  (mokytoja Vaidotė Šerniuvienė) ir Skriaudžių pagrindinės mokyklos (mokytojos Karolina Brokienė ir Vilma Pučkienė).

Scenoje vieni kitus keitė ansambliai, solistai, duetai, kvartetai, skambėjo viena už kitą gražesnės patriotinės dainos. Dalyviai nestokojo geros nuotaikos ir palaikymo vieni kitiems. Dėkojame mokytojams, kad skatina mokinių patriotiškumą, ugdo socialinę pilietinę kompetenciją. Dėkojame mokiniams, kad vis didesnis būrys norinčių dainuoti atvyksta į festivalį.

Dėkojame festivalio partneriams Veiverių kultūros ir laisvalaikio centrui už pagalbą organizuojant festivalį ir renginio įgarsinimą. Didelį ačiū sakome ir rėmėjams UAB „Orden“ už pietus dalyviams.

Vilma Pučkienė
Muzikos mokytoja metodininkė

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų