Ketvirtokų atsisveikinimo šventė „Sudie, ketvirta klase!“

Ketvirtokai… išleistuvės… atsisveikinimas… dėkoju – šie žodžiai skambėjo  birželio 2 d. rytą išpuoštoje Skriaudžių laisvalaikio salėje, kur vyko ketvirtokų išleistuvės.

     Pirmoje atsisveikinimo su pradine mokykla renginio dalyje skambėjo muzika, dainos, šilti padėkos žodžiai tėveliams ir mokytojams. Trečiokai atsisveikino su ketvirtokais, perdavė atminimo dovanėles vieni kitiems. Visi linkėjo draugams sėkmės tolimesniame pažinimo kelyje. Direktorė  įteikė ketvirtokams pradinio ugdymo baigimo pažymėjimus – pirmą svarbų mokslo pasiekimų dokumentą.

   Po gražios šventės ketvirtokai  vaišinosi tėvelių paruoštomis vaišėmis, pramogavo lauke, išbandė  karinę edukaciją. Mokyklos kieme mokiniai paleido balionus su gražiausiomis svajonėmis.

         Mieli ketvirtokai, deja, jau mūsų keliai išsiskirs. Didžiuojuosi jumis visais, džiaugiuosi, kad galėjau būti jūsų gyvenimo dalimi. Eikite tolyn savo kelio ieškoti. Būkit kaip medžiai tvirti. Vėjų, audrų nebijokit. Aukit ne tik ūgiu, bet ir širdimi. Jums visada atviros mano klasės durys ir manoji širdis. Linkiu kuo didžiausios sėkmės, o dabar – gerų atostogų,  šiltos, turiningos ir saugios vasaros!

Mokytoja Danguolė Liorentienė
2023 birželis

Daugiau renginio nuotraukų

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų