Projektas „Aš tikrai myliu Lietuvą“

Vasario 16-ąją vis iš naujo mokomės pasakoti, vertinti ir jausti savo istoriją. Smagu, kad galime džiaugtis šia švente. Šių metų vasario 9-15 dienomis Skriaudžių pagrindinės mokyklos PUG ir pradinių klasių mokiniai dalyvavo projekte „Aš tikrai myliu Lietuvą“, skirtame paminėti Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną. Vaikai puošė klases, piešė piešinius Lietuvai, susipažino su Lietuvos istorijos įvykiais.

Projektą vainikavo baigiamasis koncertas, kuriame skambėjo dainos Lietuvai. Renginį vedė pirmos klasės mokiniai. Koncertui pirmokai ruošėsi labai atsakingai: iš anksto skaitė, rinkosi, mokinosi gražiausius lietuvių poetų eilėraščius mintinai. Jų iš širdies išsakytos eilės išreiškė lietuvišką žodį su meile, pasididžiavimu ir pagarba lietuvių kalbai, Tėvynei.

Koncertą stebėjo komisijos nariai: R. Makaveckas, A. Jurešienė ir D. Vaitkūnienė. Jie išrinko dvi gražiausiai dainavusias klases. Geriausiai pasirodė trečiokai (mokyt. N. Sincevičienė) ir antros a klasės mokiniai (mokyt. A. Kiškienė). Jie keliauja į Prienų rajono dainų konkurso „Dainuoju gimtinei“ II etapą.

Dėkojame visiems mokiniams už nuostabias dainas. Nuoširdžiai sakome ačiū mokytojams ir padėjėjoms: V. Pučkienei, A. Naudžiui, V. Deltuvienei, A. Kiškienei, D. Deltuvaitei, N. Sincevičienei, R. Šiškauskienei, E. Alaburdienei, J. Mozūraitytei- Navickienei, A. Žilinskienei.

Sveikiname nugalėtojus ir linkime sėkmės sekančiame konkurso etape!

Parengė Skriaudžių pirmokai ir vyr. mokytoja D. Liorentienė

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų