Raiškaus žodžio konkursas – atranka „Tau, Lietuva“

Sveiki visi susirinkę šią pirmąją pavasario dieną dalyvauti, pasirodyti ar tik pasiklausyti.

-Jei kas nežinote, šiandien čia vyks atranka į rajoninį 3–4 klasių mokinių raiškaus žodžio konkursą „Tau, Lietuva“.

Štai tokiais žodžiais renginį pradėjo vedantieji trečiokai Emilė Riaubaitė ir Kristupas Preidžis. Jie pasveikino susirinkusius, pristatė komisijos narius: mokyklos bibliotekininkę Aušrinę Juozaitienę; logopedę, specialiąją pedagogę Iloną Miklaševičienę ir mylimą vaikų rašytoją Zitą Gaižauskaitę. Pristatė ir padėkojo muzikos mokytojai Vilmai Pučkienei, kuri mokinius išmokė nuostabių dainelių. Padėkojo informacinių technologijų mokytojui Algirdui Naudžiui už konkurso įgarsinimą ir fotografavimą. Tarė „ačiū“ pradinių klasių mokytojoms: Virginijai Deltuvienei, Almai Kiškienei, Dianai Deltuvaitei, Neringai Sincevičienei, Rimai Šiškauskienei ir Danguolei Liorentienei už mokinių paskatinimą mokytis raiškaus žodžio.

Konkurse – atrankoje varžytis susirinko beveik pusšimtis drąsiausių pradinių klasių mokinių ir PUG vaikų.

Pirmieji į sceną buvo pakviesti ketvirtos klasės mokiniai. Jie padainavo dainą „Mano vardas – Lietuva“. Po jų scenoje pasirodė ir kitos klasės su dainomis ir skaitomais kūriniais.

Po klasių pasirodymo prasidėjo pats darbymetis komisijai. Jai atiteko labai svarbi užduotis – ne tik išrinkti tris pačius geriausius skaitovus kiekvienoje klasėje, bet ir deleguoti po vieną 3-ios ir 4-os klasės mokinį, kurie atstovaus mokyklai rajone.

Visi dalyviai gavo organizatorių paruoštas dovanėles, I – III vietų laimėtojams buvo įteiktos padėkos. „Kelialapiais“ į rajoninį raiškaus žodžio konkursą buvo apdovanoti: rimtasis ketvirtokas Ty Jonušas ir išraiškingoji trečiokė Beatričė Pucilauskaitė.

Labai smagu pasitikti pavasarį gražiu renginiu, kuriame turėjo galimybę pasirodyti visi mūsų mokyklos PUG vaikai ir pradinių klasių mokiniai.

Nuoširdžiai sveikiname konkurso nugalėtojus ir linkime jiems kuo didžiausios sėkmės „Revuonos“ pagrindinės mokyklos scenoje.

Skriaudžių pagrindinės mokyklos mokytoja metodininkė Rima Šiškauskienė

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų