Saugaus eismo savaitė darželyje

Nuo pat mažens vaikus mokome saugaus elgesio gatvėse, keliuose, pažinti kelio ženklus, skatiname, kad jie būtų drausmingi, atsargūs, atidūs.

Visą savaitę pažintinių veiklų metu, žaisdami žaidimus, atlikdami STEAM „iššūkius“, kūrybines užduotis, tyrinėdami aplinką, diskutuodami ir padėdami vieni kitiems, susipažino su pagrindiniais kelio ženklais, saugaus eismo taisyklėmis, sužinojo kokie pavojai tyko kelyje.

Veiklų metu ieškojo šviesoforo spalvų ant savo drabužių, aptarė jas, skaičiavo , džiaugėsi, žaidė įvairius vaidybinius ir didaktinius žaidimus, žiūrėjo ir nagrinėjo paveikslėlius, diskutavo kaip reikia elgtis gatvėje.

Šiandien, „Nykštukų“ ir „Boružiukų“ grupėse svečiavosi Prienų policijos bendruomenės pareigūnės E. Kubilienė ir I. Raškevičienė. Pareigūnės su vaikais aiškinosi kaip saugiai elgtis kelyje, kur segėti atšvaitą, kaip saugiai pereiti gatvę per perėją.

Po pamokėlės vaikų laukė didžiulė staigmena – policijos šuniukas Amsis. Kartu su Amsiu pasikartojo , kaip saugiai pereiti gatvę, papozavo fotografams. Šuniukas Amsis padovanojo vaikams po atšvaitą.

„Nykštukų“ grupės vyr. mokytoja D. Valaitienė (2024-04-04)

Naujienų archyvai

Nemokama ir konfidenciali pagalba nukentėjusiems nuo nusikalstamų veikų